събота, 18 февруари 2012 г.

Филми онлайн и мястото им на детски рожден денНие празнуваме (собствено и фамилно име на рождения ден на детето) и рожден ден (ден и дата на партията) в нашите (Вашата фамилия) Productions филмовите студия от (начало време и краен час на вашето парти). (Име и фамилия на рождения ден на детето) ще се снима в приключенски филми онлайн ни и иска да бъде един от филма звезди.
Нашата тема за парти филм ще включват време за автографи, филмови игри и дейности, филмови прожекции и интендант нашето студио ще бъде осигуряване на производството на вкусни филм третира за цялата ни гласове.

Моля подпише този договор, филмова звезда и се свържете с вашия агент (име на агент, който да поиска) (телефонен номер) за тип RSVP за вашата ролка с филмова звезда в първоначалното производство на нашия филм. " (Фамилия) Productions филм студио се намира (адрес).
Елате облечени като любимите си филм характер. (Или можете да имат всички се появи в костюм искате, Западна, Феноменалните, принцеса, мода, или каквото и темата, която искате).

Няма коментари:

Публикуване на коментар