вторник, 21 февруари 2012 г.

Снимане на филми



Един от най-забавните неща за снимане на филми като специално парти за рождения ден е, че може да има втора страна, както и. Ние сме направили това и всеки го обичаше! След като вашият онлайн филм е редактиран, ще искат да имат филмите си "световна премиера". Печат някои покани за билет за кино, въвеждане на червения килим, да покани на "Папараци" (фотографи) да снимат и видео, както вашите звезди пристигат. Имате някои пуканки екрана на вашия филм!
Следвайте световната премиера на филма ви с Академията Награди страна стил. Раздайте награди (специалната най-добрите актьори сертификати) за всичките си актьори! И нека всеки направи реч за приемане. Това е много забавно. Това ще бъде премиерата на филма, че всеки ще си спомни!
За начало на този уникален, един-на-а-вид приключение за вземане на филм, забавно рождени дни дете ще Ви изпратим копие на нашия филм скрипт за 3 минути, "The Great рожден ден на лов за съкровища" абсолютно безплатно. И ние ще включват лесни за следване съвети за това как да се съберат тази забавна филмова продукция за рождения си ден дете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар